fbpx

Iphone 2018

luxe iPhone XS case/ X plus hoes

Voor alle iPhone 2018 modellen waaronder de naar alle waarschijnlijkheid hetende  iPhone X Plus en de iPhone XS zullen wij luxe iPhone hoesjes/cases maken. De luxe iPhone XS cases zullen dezelfde prijs krijgen als de huidige iPhone X cases

Het laatste model van de iPhone reeks komt naar alle verwachting in september uit. Volgens menig analisten is de voorspelling dat Apple met 3 modellen op de markt zal komen.

  • 6.5 inch – iPhone X Plus beschikt over een oled-scherm
  • 5.8 inch- opvolger van de huidige iPhone XS beschikt ook over een oled scherm
  • 6.1 inch- iPhone 9 oftewel het budget model van Apple met een lcd-scherm

 

Men verwacht dat het design hetzelfde zal zijn als de huidige iPhone X. Een mooi afgewerkt toestel met een minimaal randje om het toestel heen verdiend dus wat aandacht als het om bescherming gaat. De iPhone 2018 cases/ zullen wederom luxe uitstralen maar nog belangrijker bieden ze de juiste bescherming die een nieuwe iPhone nodig heeft. Handgemaakte iPhone 2018 hoesjes van authentiek slangenleer bieden de juiste elegantie en bescherming. Ben jij een tikkeltje modebewust en heb jij een iPhone dan passen de iPhone XS cases/ hoesjes van Sjiek Amsterdam bij jou.

Kies voor een iPhone 2018 hoes van Sjiek Amsterdam en voorzie deze gratis van jouw initialen.

iPhone x plus hoes / cases

De iPhone X plus zal een grotere variant zijn van de huidige iPhone x. Uitgerust met een betere chip en een betere camera maakt dit toestel perfect voor de mensen die hun toestel ook als kleine tablet gebruiken. Het is nog gissen over hoeveel geheugen de toestellen zullen beschikken.  Wil jij op de hoogte blijven van de prijzen of wil jij een nieuwe iPhone x plus case al pre-orderen klik dan hier en laat jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op om jou van de juiste informatie te voorzien.