fbpx

Levering

Levering

Bij Sjiek Amsterdam verzenden wij onze artikelen met PostNL. Na de bestelling ontvang je van ons een bevestiging en een track en trace code om je bestelling te volgen. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Onze Pakketjes passen namelijk gewoon door de brievenbus!

 

  • Verzending via PostNL

Bestel je op maandag t/m vrijdag vóór 16:00 uur succesvol, dan versturen wij dezelfde dag nog je bestelling. PostNL biedt de volgende dag je bestelling aan. Bestel je op een zondag? Dan versturen we je bestelling op maandag. Ben je overdag niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Geen probleem! Over het algemeen passen de Pakketjes door de Brievenbus!

  • Verzending België

Bestel je vanuit België ? Houd er dan rekening mee dat jouw luxe artikel 2 dagen nodig heeft om bezorgd te worden.

  • Retourbeleid

Aankopen kunnen geruild of geretourneerd worden als deze niet aan de wensen van de klant voldoen. Sjiek Amsterdam hanteert een retourtermijn van 14 dagen. Voorwaarde is dat de klant het aankoopbewijs kan overleggen en de artikelen onbeschadigd en niet gebruikt zijn. De artikelen dienen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze zijn verpakt.

Sjiek Amsterdam is niet verantwoordelijk voor problemen die zich voordoen tijdens het retour zenden van artikelen. Bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend): goederen die beschadigd raken tijdens verzending of verkeerd bezorgd worden. Sjiek Amsterdam adviseert daarom een verzender te gebruiken die de waarde van de retour gezonden artikelen verzekerd en de klant een bewijs van verzending geeft. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant en worden niet vergoed door Sjiek Amsterdam

Sjiek Amsterdam heeft het recht een geretourneerd artikel te weigeren of om dit naar de klant terug te sturen als het artikel gebruikt lijkt, niet is voorzien van de originele labels, of schade vertoont die is veroorzaakt door de klant, of als de klant zich niet heeft gehouden aan de instructies voor het retourneren van het artikel, zoals die zijn gegeven door Sjiek Amsterdam.

Bij gepersonaliseerde artikelen vervalt het retourrecht

  •  Retouradres

Zaansteeg 1-e
1502BE
Zaandam