fbpx

iPhone 6/S Plus Cases

Luxe Iphone 6/S plus cases van Slangenleer

 

Neem contact met ons op via de contact pagina.

Wellicht heb jij jouw kostbare Iphone 6/s  plus al enige tijd of heb jij deze net nieuw. De luxe Iphone 6/s plus cases van Sjiek Amsterdam zijn handgemaakt van authentiek slangenleer.

De cases zijn met zorg samengesteld en beschikken over de beste kwaliteit.
Elke case is uniek en uitnodigend.

Dit stukje gaat niet alleen om bescherming, naar om een stuk ervaring en design. Luxury Lifestyle begint bij Sjiek Amsterdam.

 

Luxe Iphone 6S plus Cases

De Iphone 6s Plus is alweer verouderd. De telefoon kenmerkt zich door zijn sublieme camera en grootte. Het toestel functioneert nog prima. Echter zijn er alweer wat nieuwere modellen uit en zijn wij bij de 8 plus aanbeland.

Heb jij nu een Iphone 6s Plus en die is nog prima? Wil jij het toestel alleen een andere look geven ? Dat kan!

Koop dan een luxe iphone 6s Plus case online bij Sjiek Amsterdam. De cases zijn met zorg samengesteld. Elke case is uniek en beschikt over de beste kwaliteit slangenleer! De Iphone 6s Plus cases hebben wij niet direct op voorraad en moeten voor jou met de hand worden gemaakt! Dit komt omdat er weinig vraag is naar deze cases. Het is toch zonde om dit luxe materiaal te gebruiken als het niet direct hoeft!

De cases zijn met 5 dagen gemaakt . Binnen 7 dagen heb jij de luxe Iphone 6 plus case om jouw toestel. Koop deze unieke case en maak van jouw toestel een luxe item!

Wil jij uniek zijn ? bezoek dan onze store.

Match jouw outfit met je Iphone vandaag of verras iemand met dit super luxe en unieke cadeau.

Volg ons op Instagram en Facebook en krijg 10% korting op je bestelling!